Wij ontvangen je met een glimlach

Gastvrouw Mathilde en gastheer Ben verwelkomen je met een glimlach in Verwoldsehof. Sinds 2014 wonen wij samen met onze kinderen Koen en Lotte in deze voormalige boerderij. Wij hebben flink de handen uit de mouwen gestoken om er een mooi recreatieterrein van te maken en blijven het verbeteren. Terwijl Mathilde alles gereed maakt voor de gasten en de broodbakmachine aanzet voor het ontbijt, maait Ben het gras op de trekker en vult de pelletkachels bij. Ook al zijn wij van oorsprong Westlanders, wij staan altijd paraat om onze gasten op de mooiste plekjes in de regio te wijzen. Boek een verblijf en ervaar zelf de verrassend veelzijdige Achterhoek!

Bel, SMS, mail of app Mathilde als je vragen hebt of vul onderstaand contactformulier in.

Adres Verwoldsehof:
Horstweg 1
7245 TB Laren (Gelderland)
Telefoon: 06-246 99 728
E-mailadres: info@verwoldsehof.nl

Route naar Verwoldsehof

Vanaf de A1 (beide richtingen):

Neem afrit 26 (Lochem).

Volg de N332 in de richting van Lochem.
Na enkele kilometers kom je bij de rotonde van Laren. Hier ga je rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf de Holterweg op.
Deze volg je enkele kilometers (+/- 4 km) tot je het bordje van kinderboerderij ‘De kleine carrousel’ ziet. Daar ga je rechtsaf de Tunnelweg in. Deze blijf je volgen tot je daadwerkelijk een tunneltje in gaat.

Na de tunnel sla je rechtsaf de Oude Holterweg op en meteen daarna linksaf naar de Horstweg. Volg de P-bordjes bij de ingang van ons terrein. De eerste inrit is voor de recreatiewoning en de kampeerbungalows, de tweede inrit is voor ‘Op de deel’.


Heb je een vraag? Stel hem gerust!

    Onze poes Phoebe en wij kijken naar je uit!

    Websitevermeldingen