Haal- en brengservice

Regelmatig horen wij van Pieterpad-wandelaars dat het openbaar vervoer in de regio, met name in het weekend, niet goed aansluit. Daar hebben wij wat op gevonden: een auto haal- en brengservice exclusief voor onze gasten.

 

Hellendoorn - Vorden
(Max 4 personen)
3 etappes in 2 dagen

Je parkeert je auto bij het Toeristisch Opstap Punt (TOP) ‘De Bleek’ in Vorden. Wij komen daarheen en brengen je naar Hellendoorn. Vanuit daar loop je 24,8 km naar Verwoldsehof in Laren. De volgende dag loop je 20,1 km naar je auto in Vorden.

Kosten: € 40,00

Hellendoorn – Laren
(max. 4 personen)
2 etappes in 2 dagen

Je parkeert je auto in Hellendoorn en loopt de etappe Hellendoorn – Holten. Als je in Holten bent, halen wij je op en brengen je bij je auto. Dan rijden we samen door naar het eindpunt van de etappe in Laren, waar je je auto parkeert en bij ons in de auto stapt om in Verwoldsehof te overnachten. De volgende ochtend zetten wij je af in Holten waarna je de etappe Holten – Laren loopt. Wel even zwaaien als je langs ons Rustpunt loopt!

Kosten: € 35,00

Holten – Vorden
(max. 4 personen)
2 etappes in 2 dagen

Je parkeert je auto in Holten en loopt de etappe Holten – Laren. Wij halen je op in Laren en brengen je naar je auto. We rijden samen door naar het eindpunt in Vorden, waar je je auto parkeert en bij ons in de auto stapt om in Verwoldsehof te overnachten. De volgende ochtend zetten wij je af in Laren om de etappe Laren – Vorden te lopen. Wel even zwaaien als je langs ons Rustpunt loopt!

Kosten: € 30,00

De mogelijkheden kunnen uiteraard ook worden omgekeerd! (bv. Vorden-Hellendoorn, Laren - Hellendoorn en Vorden - Holten) Reserveer de haal- en brengservice direct bij je boeking zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Heb je andere wensen voor het brengen en halen, neem dan contact met ons op.